ЈКП за управљање јавним паркиралиштима "ПАРКИНГ СЕРВИС" Младеновац
Обавештења

РАДНО ВРЕМЕ ТОКОМ НОВОГОДИШЊИХ И БОЖИЋНИХ ПРАЗНИКА

ЈКП ,,Паркинг сервис Младеновац” Младеновац, обавештава кориснике својих услуга да неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града током новогодишњих празника и то у понедељак 01. јануара и у уторак 02. јануара 2024. год. када ће бити затворен и шалтер за рад са странкама у ул. Краљице Марије 32-34.

Од среде, 03. јануара 2024. год. наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града као и шалтер за рад са странкама, радиће по уобичајеном радном времену.

У суботу 06. јануара 2024.год. као и у понедељак 08.01.2024.год. неће се контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града када ће бити затворен и шалтер за рад са странкама у ул. Краљице Марије 32-34.

Од уторка, 09. јануара 2024.год. наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града као и шалтер за рад са странкама, радиће по уобичајеном радном времену.

ЈКП ,,Паркинг сервис Младеновац” Младеновац, корисницима својих услуга као и свим становницима Младеновца честита новогодишње и Божићне празнике.